Spirituel og psykologisk horoskoptydning

Horoskopet er en fuldstændig fantastisk måde at få lov til at se på sig selv indefra.

Mange af mine klienter oplever, at det er som om, at de endelig får lov til at være den, de er – for det står jo i horoskopet, at de ikke alene har lov til at være på den måde, de er, men at det faktisk også har været en del af, hvad de er sat på Jorden for at være.

Hvad sker der i en konsultation:

Vi vil typisk se på de ressourcer og udfordringer, du har med i baggagen, og på hvad det er meningen, at netop du skal lære her i livet. Hvad din sjæls formål er i denne inkarnation.

Vi kan også se på hvilken karma, du tager med ind i dette liv. Hvad har du liggende af gamle mønstre, du skal arbejde på. Hvad du skal udvikle osv. Der er også en mulighed for at se på, hvad der ligger i tiden lige nu for dig af energier. Det kan også være, at du har andre specifikke spørgsmål, du gerne vil have set på.

Gennem vores arbejde sammen (i en eller flere sessioner) vil du få en større forståelse af hvem du er, og hvorfor du handler og føler, som du gør.

Jeg lægger dit personlige horoskop ud fra dit nøjagtige fødselstidspunkt og fødeby, så du skal kende dine fødselsdata. Disse kan du få gratis ved at henvende dig til Rigsarkivet. Eller måske har din familie et gammelt “armbånd” liggende fra hospitalet fra da du blev født, eller det er noteret i dine fødselspapirer.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan skaffe dit fødselstidspunkt, så vil man stadig kunne se nogle ting i dit horoskop, men det vil ikke kunne blive nær så præcist som med et rigtigt fødselstidspunkt, så forsøg at få fat på tidspunket i første omgang. Og hvis det er helt umuligt, så tager vi den derfra 🙂

Pris: 1970 kr (incl. min forberedelsestid hvor jeg evt. også korrigerer dit fødselstidspunkt hvis det findes nødvendigt).

Vi kan mødes fysisk på klinikken, eller vi kan mødes online via Teams, hvor jeg sender dig et link inden.

Mødes vi fysisk bliver det iNOR: nordic health house
Hejrevej 30, 3. sal
2400 København NV